Find den perfekte

Lænestol

Lænestolen; Et vigtigt møbel.

Find den perfekte lænestol til dine behov med vores overskuelige guide. Vælg mellem standard lænestole og multifunktionelle modeller, i enten stof eller læder. Er du til klassiske lænestole i elegant design eller robuste flyder lænestole? Uanset om du værdsætter komfort eller et smukt design, hjælper vi dig med at træffe den rigtige beslutning. Spild ikke tiden og find din ideelle lænestol i dag!

Det er afgørende at overveje, hvad du faktisk vil bruge din lænestol til, som det allerførste skridt. Vil den fungere som din personlige hyggekrog i dagligstuen, hvor du kan nyde en god bog under en læselampe, eller skal den indgå i et socialt møbelarrangement midt i rummet, måske i kombination med en sofa eller en anden lænestol? Det er vigtigt at være bevidst om lænestolens formål for at træffe den rette beslutning.

Vælg din model

Stol med indbygget skammel?

Er du på udkig efter en stol, hvor komfort og velvære er de primære faktorer, kan Golf lænestolen fra Hjort Knudsen være det rigtige valg for dig. Den komfortable lænestol kan både polstres med stof og læder, alt efter dine præferencer. Den justerbare nakkestøtte hjælper dig til den perfekte støtte, da den både kan reguleres i højde og dybde. Vælg selv om den skal være med indbygget eller løs fodskammel. Værd at bemærke er, at stolen både fås med elektrisk og manuel indbygget fodskammel. Det formstøbte skum i både sæde og rygdel gør stolen langtidsholdbar og øger siddeomforten betydeligt.

Vælg din model

Stol til hyggekrogen

Optimer hyggen i din stue med en retroinspireret lænestol i slidstærkt møbelstof. Du vælger selv farven på stof og ben, så den passer ind i netop dit rum. Smæk benene op og hyg din med en god bog, lydbog eller en varm kop kaffe på en kold vinterdag.

En stol som denne, med bred ryg og øreklapper, vil tilføre en afslappet og varm stemning i din stue. Derudover sidder man helt fantastisk i denne type stole, hvor du også kan tage dynen med og rigtig slappe af.

Vælg det rigtige materiale - Stof eller læder?

Valget mellem en lænestol betrukket med læder eller stof udgør en væsentlig forskel. Nedenfor har vi listet nogle fakta omkring både stof og læder.

Stof

  • Stof kræver generelt ikke meget vedligeholdelse ud over lejlighedsvis støvsugning eller bankning.
  • Stof tilføjer en hyggelig og varm atmosfære til dit hjem.
  • Stofmøbler giver ofte en blød og behagelig siddeoplevelse, i modsætning til lædermøbler, der nogle gange kan føles kølige at sidde i, især hvis din bare hud kommer i kontakt med overfladen.

Læder

  • Læder henvender sig typisk til dem, der har en stærk stilfornemmelse og foretrækker et klassisk udseende med klare linjer.
  • Som et naturmateriale kræver læder ikke meget vedligeholdelse; det "brugte" patina-look er nærmest en integreret del af lædermøblernes identitet og æstetik.
  • Læder er lettere at tørre af med en fugtig eller tør klud end stof, hvis der skulle ske et uheld og væsker spildes på møblet.

Vælg din model

Seniorstol med løft?

En lænestol med løftefunktion er en fantastisk løsning, hvis du har svært ved at rejse dig op eller sætte dig ned uden besvær. Denne type stol er udstyret med indbyggede motorer, der løfter hele stolen, inklusive sædet og armlænene, samtidig. Dette giver dig et sikkert og stabilt greb om stolen, så du kan føle dig tryg. Betjeningen er enkel og intuitiv med en fjernbetjening. Udover løftefunktionen giver stolen dig også mulighed for at justere ryglænet, så du kan variere mellem en opret siddestilling og en næsten liggende position. Dette giver dig mulighed for at ændre belastningen på din ryg, lænd og ben i løbet af dagen, hvilket kan være med til at sikre en god blodcirkulation.

Har du ikke behov for en stol med sædeløft, men søger du i stedet en stol du kan sidde ergonoisk korrekt i, anbefaler vi stole fra Farstrup. Disse stole kan tilpasses individuelt, så den passer præcis til din kropsbygning og eventuelle skavanker. Det er selvfølgelig muligt at vælge mellem stof og læder alt efter dine præferencer.

Ved køb af seniorstol anbefaler vi, at du besøger os i butikken, hvor du kan se og afprøve det store udvalg af seniorstole, vi tilbyder.

Vælg din model

Elegance og enkelthed

Søger du en elegant lænestol, som kan pryde dit rum, har vi også de helt rigtige stole til dig. På billedet ser du Tulip stolen, som med dens elegante og tidløse udtryk passer ind i de fleste stuer og små afkroge i dit hjem. Stole som denne er lette at flytte rundt på, og ordet fleksibilitet beskriver denne type stole rigtig godt. Så har du en mindre stue eller rum, vil en sådan stol passe rigtig godt ind og med sikkerhed tilføje noget smukt.

Du vælger selv om stolen skal betrækkes med slidstærkt møbelstof eller praktisk og lækkert læder.