Home/Elite topmadras

En topmadras er en ekstra lag oven på din madras, som giver dig ekstra komfort og føles som at ligge på en sky. Det er vigtigt at vide, at en topmadras ikke ændrer din stilling i sengen ergonomisk, men gør det mere behageligt at ligge.

Latex toppmadrassen er lavet af gummi fra gummitræer. Den er blød, holder længe, og er åndbar, så den hjælper med at holde dig kølig om natten. Latex er det mest populære og anvendte materiale til topmadrasser.

Viscoelastisk skum, også kendt som memory skum, reagerer på varme og tryk fra din krop og former sig derefter. Det aflaster tryk og bruges ofte af personer med rygproblemer, men det tager lidt længere tid at vende tilbage til sin oprindelige form.

Ergoskum er en stærk skum, der forbedrer din sengs egenskaber. Det giver en følelse af vægtløshed og er fleksibelt og smidigt.

En Cool topmadras består af en latex kerne og et betræk, der virker ekstra kølende for dig, der har det varmt. Den kølende topmadras er nyttig både for dem, der oplever varmebølger og dem, der ønsker at regulere deres kropstemperatur i hverdagen.